-->
shadow.png

oversamsam

Dé plek voor een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een “High tea” met van alles uit eigen bakkerij, een diner of (over)dagschotel, een souper voor spontane “late trek” of... Lees meer »

daghapsamsam

Lees meer »

mediapagina

Mediapagina Mediapagina Mediapagina Mediapagina

Mediapagina Mediapagina Mediapagina Mediapagina

Watissamsam

Dé plek voor:
een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een “High tea” met van alles uit eigen bakkerij, een diner of (over)dagschotel, een souper voor spontane “late trek” of aansluitend op een theater- of filmbezoek en natuurlijk voor zomaar een babbel aan de bar.

 

LOcatie&Bereikbaarheid 

Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: dè Oude Markt (nummer 15-17) in Enschede. Dit gezellige plein, in het centrum, is gesitueerd om de Oude Kerk en huisvest allemaal (eet-)cafés.

Vanaf het bus- en treinstation is het ongeveer 5 minuten door de gezellige straten lopen om bij ons te komen. De auto kunt u parkeren op in de buurt gelegen parkeerplaatsen en in een van de vele in het centrum gelegen parkeergarages.

 

grootteSAMSAM

Sam Sam heeft in de serre en in het café-gedeelte 46 tafels en een grote leestafel waarmee we zo'n 150 gasten kunnen plaatsten. Bovendien hebben we in de zomer op ons terras 31 tafels met ruim 140 plaatsen.

 

Terrasfaciliteiten

Sam Sam heeft een gezellig terras gelegen aan de zonzijde van de Oude Markt. Het terras is ingedeeld met twee grote (stam)tafels en diverse zitjes met zowel grote als kleine tafels die zowel in de schaduw als in de zon staan.

In totaal hebben we met deze opstelling 140 plaatsen extra in de zomer.

Het terras wordt ongeveer eind april opgezet en blijft staan tot de herfstvakantie.

 

SAMSAMkindvriendelijk

Speciaal voor deze jonge gasten hebben we een kaart samengesteld: van pasta tot peuterfriet, van schnitzel tot hamburger voor de wat oudere kinderen. Op deze kaart staat een kleurplaat - keuze uit zes verschillende platen - die ze aan tafel kunnen inkleuren. En als ze klaar zijn met eten, mogen ze zelf een ijsje maken in de bakkerij ! Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen of zittingverhogers aanwezig.
U kunt aangeven of uw kind gelijk met u het hoofdgerecht krijgt of juist iets eerder of later. De keuken houdt hier rekening mee.


creatie & realisatie
by
twinsense