oversamsam

Dé plek voor een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een “High tea” met van alles uit eigen bakkerij, een diner of (over)dagschotel, een souper voor spontane “late trek” of... Lees meer »

daghapsamsam

Lees meer »

mediapagina

Mediapagina Mediapagina Mediapagina Mediapagina

Mediapagina Mediapagina Mediapagina Mediapagina


WATISSAM

Lekker wegkruipen aan de leestafel met een grote kop cappuccino en muffins uit onze eigen bakkerij met keuze uit diverse magazines en dagbladen. 's Avonds genieten van een (vegetarische) dagschotel of heerlijk à la carte dineren. De lunchkaart biedt een keur aan creatieve broodjes en originele gerechten. Tot middernacht serveren we onze "Borrel Bites": sweet, special of traditional...geniet van deze parade van lekkernijen en sensatie van smaak!
In de zomer is het ruime terras een echte hotspot. Aan de gezellige buitenbar kun je vast een drankje drinken terwijl je een keuze maakt uit de gevarieerde kaart...
Het hechte team straalt enthousiasme en toewijding uit...van harte welkom bij Sam Sam!


SamSamIn100SecondenLOcatie&Bereikbaarheid 

Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: dè Oude Markt (nummer 15-17) in Enschede. Dit gezellige plein, in het centrum, is gesitueerd om de Oude Kerk en huisvest allemaal (eet-)cafés.

Vanaf het bus- en treinstation is het ongeveer 5 minuten door de gezellige straten lopen om bij ons te komen. De auto kunt u parkeren op in de buurt gelegen parkeerplaatsen en in een van de vele in het centrum gelegen parkeergarages.

 

grootteSAMSAM

Sam Sam heeft in de serre en in het café-gedeelte 46 tafels en een grote leestafel waarmee we zo'n 150 gasten kunnen plaatsten. Bovendien hebben we in de zomer op ons terras 31 tafels met ruim 140 plaatsen.

 

SAMSAMkindvriendelijk

Speciaal voor onze jonge gasten hebben we een kinderkaart samengesteld: van een boterham met jam tot een lekker tosti, van pasta tot kaasfondue. Als ze klaar zijn met eten, mogen ze zelf een ijsje maken in de bakkerij!!! U kunt aangeven of uw kind gelijk met u het hoofdgerecht krijgt of juist iets eerder. De keuken houdt hier graag rekening mee. Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen of stoelverhogers aanwezig en onze speelgoedkast is gevuld met onder andere boekjes en kleurplaten.

Lees meer »
creatie & realisatie
by
twinsense